top of page

ORIGIN

Mindfullness & Energetische Therapie

ACCESS BARS®

In een tijd waar alles draait om stress, haast en zoveel mogelijk doen in zo weinig mogelijk tijd, krijgen steeds meer mensen behoefte aan rust in hun hoofd. Bovendien hebben velen het gevoel dat ze de touwtjes van hun leven niet meer in handen hebben. Energetische therapie kan in dat geval veel brengen: rust, openheid en het vermogen om dingen te veranderen.

 

Een relatief nieuwe vorm van energetische therapie is Access Consciousness®, een theorie die ervan uitgaat dat er 32 ‘Access Bars®’ door en rondom het hoofd lopen, waarmee je energetische veranderingen in het lichaam kunt aanbrengen. De Bars (de staven): er zijn 32 punten op je hoofd waarin je alle gedachten, ideeën, overwegingen, emoties en houdingen opgeslagen hebt. Je zou ze de harde schijf van je eigen computer kunnen noemen.

 

Een behandeling van je Access Bars® activeert je bewustzijn. Door het nalopen van je Bars, zo noem je deze behandeling, worden oude overwegingen, overtuigingen en gedragspatronen verwijderd. Hierdoor ontstaat ruimte. Ook wordt je bewustzijn geactiveerd. Je wordt je bewust van keuzes, mogelijkheden en kansen.

 

bottom of page